Slijterij De Stient breidt sponsoring uit

vrijdag 07 februari 2020

De naam van Slijterij De Stient is er een die vaak wordt gezien bij HV KRAS/Volendam. De drankenwinkel van Albert Molenaar sponsort al jaren het eerste herenteam en heeft zijn ondersteuning onlangs ook uitgebreid naar de damestak van de vereniging.

“Het dameshandbal in Volendam zit in de lift”, vertelt Molenaar. “Daarom willen wij graag zowel de heren als de dames sponsoren. Bij het herenteam zijn we al lange tijd lid van de businessclub en bij de dames doen we nu ook aan bordsponsoring bij de thuiswedstrijden.” De Volendammer zit bij beide teams geregeld op de tribune. Iets waar hij haast niet omheen kan. “Ik zit midden in het wereldje. Gerrie Eijlers is mijn zwager, Alyssa Alings en Beau Molenaar zijn mijn overburen en mijn kinderen zitten ook op handbal bij KRAS/Volendam.”

Molenaar ziet regelmatig mooie dingen gebeuren bij KRAS/Volendam. “Organisatorisch ziet het er allemaal heel goed uit. Er wordt veel georganiseerd voor de leden en ik zie ook dat de kantine stappen zet. Daarnaast vind ik het een mooie ontwikkeling dat er steeds vaker jongere mensen bij de club worden betrokken.”

Nieuwe vaatwasser
Molenaar en Slijterij De Stient ondersteunen de handbalvereniging op meerdere gebieden. “Bij evenementen helpen we met het aanleveren van dranken, biertappen, tafels en krukken. Ook zijn we betrokken bij het reilen en zeilen van de kantine en keuken in sporthal Opperdam. Zo geven we graag advies over kantine- en keukenzaken en hebben we er laatst nog een nieuwe vaatwasser geïnstalleerd.”

De slijterij, gevestigd in het gelijknamige winkelcentrum De Stient, streeft ernaar om alle klanten iets te kunnen bieden. Zo heeft het een aanbod van ruim tweehonderd soorten speciaalbieren, honderd soorten whiskey en 450 verschillende wijnen. Voor evenementen kan Slijterij De Stient de complete catering van A tot Z verzorgen. Daarnaast biedt het ook een dagelijkse bezorgdienst aan en beschikt het over een eigen bierbrouwerij.

Contactgegevens
Website: www.destientwijnenendranken.nl
E-mailadres: info@slijterijdestient.nl
Telefoonnummer: 0299 - 367145
Adres: De Stient 19
Postcode: 1132 BE Volendam