Speedhandball voor de jeugd

dinsdag 20 augustus 2019

De vakantieperiode zit er bijna op en de nieuwe handbalcompetitie staat voor de deur. Het aankomende seizoen zal er door  de mini's, E- en D-jeugd niet meegedaan worden aan de veldcompetitie. In de plaats daarvan zal er op 31 augustus, 14 september, 28 september en 12 oktober speedhandbal gespeeld gaan worden. Dit vindt plaats in sporthal Opperdam van 9:00 tot 12:00 uur.

Speedhandbal wordt gespeeld op kleine velden met kleine doelen in een 4 tegen 4 vorm. De teams zullen gemengd worden in dezelfde leeftijdscategorieën.

Afwezig of helpen
We verzoeken al onze jeugdleden (mini's, E- en D-jeugd) op 31 augustus om 8:30 uur aanwezig te zijn in sporthal Opperdam in een oranje tenue. Mocht je echt niet kunnen dient dit doorgegeven te worden aan Sandra Steur of Joan Scherpenzeel.

Als er ouders/vrijwillgers zijn die willen helpen met fluiten of coachen dan kunt u dat bij de zelfde personen aangeven. De teamindelingen en het wedstrijdschema wordt op 31 augustus bekend gemaakt. Alle ouders, vriendjes en vriendinnetjes, opa's en oma's zijn van harte welkom. De kantine is ook geopend.

We wensen iedereen alvast heel veel plezier!