SponsorSupport: BodyResults en Café Lennons

vrijdag 24 april 2020

Het zijn moeilijke tijden. Het dagelijks leven in Nederland ligt stil en vooral ondernemers krijgen veel financiële klappen. In de rubriek SponsorSupport geeft KRAS/Volendam zijn sponsoren een steuntje in de rug met het aanbieden van een podium voor promotieuitingen. Met in deze editie aanbiedingen van sportschool BodyResults en Café Lennons.

BodyResults

Sportcentrum BodyResults biedt binnenkort extra trainingen aan zijn leden. Naast de online lessen staan binnenkort ook één-op-één lessen op de rol, zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Ook is de sponsor van KRAS/Volendam plannen aan het opzetten om binnenkort de kinderen van leden lessen aan te bieden. Kijk op www.bodyresults.nl voor meer informatie.

Café Lennons

Café Lennons heeft sinds kort een bezorgdienst opgezet. Kijk op www.lennonsathome.nl voor de menukaart. Voor komend weekend is onder meer een menu met friet en stoofvlees in de aanbieding. Tussen 14 uur en 20 uur is het mogelijk om bezorging aan te vragen. Ook is het mogelijk bestellingen op te halen bij de ingang van het café.