SponsorSupport: Emdesign

vrijdag 08 mei 2020

Het zijn moeilijke tijden. Het dagelijks leven in Nederland ligt stil en vooral ondernemers krijgen veel financiële klappen. In de rubriek SponsorSupport geeft KRAS/Volendam zijn sponsoren een steuntje in de rug met het aanbieden van een podium voor promotieuitingen. Met in deze editie Emily Franklin van Emdesign - vormgever van het jaarlijkse presentatiemagazine - over haar manier van werken. Ook geeft zij zeven tips die helpen bij de creatie van de ultieme uitstraling van een bedrijf. 

Emdesign

Het mooie aan mijn vak is dat je overal kan werken. Daarom was het omschakelen naar thuis werken niet zo moeilijk. Maar hoe schakelen mijn klanten en de bedrijven om mij heen? En waar wordt nu de focus gelegd? De meeste bedrijven gooien als eerste de marketing uit de deur. Maar juist in tijden als deze is je marketing het belangrijkste middel binnen je bedrijf. En daar kan ik je bij helpen.

Bedrijven die het nieuwe normaal moeten invoeren hebben communicatiemiddelen nodig. Dan denkt men al gelijk aan schermen, stickers, en andere grote maatregelen. Maar heb je ook gedacht aan je (online) zichtbaarheid, je website, menukaarten die vernieuwd moeten worden.

Er zijn tal van middelen die nu een nieuwe draai nodig hebben en daar kan ik je als grafisch vormgever bij helpen. Kijk eens naar je huisstijl, heeft deze een update nodig? Zijn al je communicatiemiddelen nog in lijn met elkaar? En is je website nog up to date? Of komen er nu juist andere dingen aan het licht die de aandacht nodig hebben?

Om je te helpen heb ik een checklist gemaakt met 7 tips die je helpen om de ultieme uitstraling van je bedrijf te bereiken. Deze kun je downloaden vanaf mijn site en helpen je een eind op weg. Kom je er niet uit en wil je advies? Boek mijn vrijblijvende Style Scan, ik kijk graag met je mee.

Ik heb deze periode gebruikt om juist de ‘to do’ lijst die al zo lang op de plank ligt te implementeren. Zo ben ik bezig de content en website van mijn bedrijf onder de loep te nemen en aan te passen waar nodig. En heb ik mijn dochterbedrijf DG Creations weer de lucht in gebracht waar ik kleding bedruk vanaf 1 stuks. Gericht op de kleintjes maar elk bedrijf kan hier zijn of haar bedrijfskleding laten bedrukken met logo.

Kijk voor meer informatie op:
www.emdesign.nl
www.eigenkledingbedrukken.nl