Topsportgala Volendam uitgesteld

maandag 21 september 2020

De vierde editie van het Topsportgala Volendam wordt uitgesteld. De bestuurders van HV KRAS/Volendam en FC Volendam vind het door de ontwikkelingen rond het coronavirus onverantwoord om het evenement dit jaar door te laten gaan. Het Topsportgala Volendam wordt dan ook verplaatst naar 18 december 2021.

Het jaarlijkse evenement in sporthal Opperdam telde al ruim 250 aanmeldingen en had met Rolf Sanchez, Glennis Grace, Belle Perez, Django Wagner en 3JS een geweldige line-up in petto. Zowel de reserveringen als het entertainment blijven staan voor de nieuwe editie in 2021. Wilt u zich toch afmelden? Neem dan contact op via info@topsportgalavolendam.nl. Ook is het natuurlijk mogelijk een nieuwe reservering te plaatsen!

Hard geraakt
Het uitstellen van het Topsportgala Volendam is een flinke domper voor beide clubs. Niet alleen gaat een mooie gelegenheid elkaar beter te leren kennen verloren, ook worden de clubs hiermee financieel geraakt. Er valt een flink gat in de begroting, die ook al onder druk staat door de coronacrisis. KRAS/Volendam en FC Volendam kunnen alle hulp en steun dan ook goed gebruiken. De clubs gaan zich afzonderlijk van elkaar beraden op andere initiatieven om dit gat te dichten. Wanneer hier meer over bekend is, zal daarover gecommuniceerd worden.