Website HV KRAS/Volendam in een modern jasje

maandag 16 januari 2017

De website van HV KRAS/Volendam heeft een gedaantewisseling ondergaan. Niet alleen is het platform in een jas gestoken die past bij de moderne tijd, ook is de website ideaal te raadplegen via mobiel en tablet. Leden, ouders, trainers, fans, maar ook andere belangstellenden worden op maat bediend met nieuws, informatie en andere interessante berichten.

Maatwerk

Bij de realisatie van de nieuwe website hebben we gekozen voor maatwerk. Je wordt direct geleid naar de informatie waar jij naar op zoek bent. Zo heeft elk team zijn eigen pagina waarop de stand, de uitslagen en het programma te vinden is. Deze pagina kun je met één klik vastleggen als jouw pagina, waardoor je bij een nieuw bezoek aan de website direct op de juiste pagina terecht komt. Ook vind je op de contactpagina het nummer van alle betrokkenen, coaches en trainers van HV KRAS/Volendam. Alles waar je als lid, trainer of ouder naar op zoek bent vind je op www.handbalvolendam.nl.

Website & social media

Houd de website in de gaten om op de hoogte te blijven van het nieuws rond HV KRAS/Volendam. Of het nu gaat om wedstrijdverslagen van de Heren 1, een sfeerverhaal van een evenement of het speelschema van de komende weken: je vind op de site (bijna) alles. Maar volg ook zeker onze sociale media Facebook, Instagram en Twitter voor leuke foto’s, gave filmpjes en interessant nieuws. Zo houden wij je via Instagram Story vrijwel altijd live op de hoogte van de wedstrijden van Heren 1 en Cafetaria Arnold Dames 1.

Opmerkingen horen we graag

Het team dat betrokken is geweest bij de realisatie van de website heeft met de grootste zorg gewerkt aan de totstandkoming ervan. Maar, we blijven mensen. We zijn altijd op zoek naar input die de website ten goede komt. Dus stuit jij op informatie dat niet klopt of heb je andere opmerkingen, dan horen wij dat graag! Je kunt hiervoor terecht bij s.sier@handbalvolendam.nl.

Wij wensen je veel plezier en gebruiksgemak op onze nieuwe website!