Jongens A1 in laatste thuisduel tegen Houten

Jongens A1 in laatste thuisduel tegen Houten

vrijdag 28 februari 2020

Zwarthoed Schilders Volendam/Jongens A1 speelt zondag 1 maart zijn laatste thuiswedstrijd. In sporthal Opperdam nemen zij het op tegen de grote concurrent Handbal Houten. Met een DJ's Quintexx en Youri Griffin in de sporthal wordt er vooraf en na afloop flink uitgepakt.

Top 5
De ploeg van trainer Terry Coesel is aan een goed seizoen bezig. Zij staan momenteel vijfde in de competitie. Een doel waar ze aan t begin van het seizoen voor gingen. De jonge oranjehemden worden echter dicht op de hielen gezeten door Hercules, dat met een lager doelsaldo op gelijke hoogte staat.

Kraker
Handbal Houten ploeg staan momenteel vierde op ranglijst. Zij staan maar één punt voor Volendam, weliswaar met twee minder gespeelde wedstrijden. Een vierde plek is dus nog mogelijk.

Goed seizoensslot
De Volendammers wonnen vier van de laatste zes wedstrijden. Dit is een statistiek wat Volendam vertrouwen moet geven in aanloop naar het laatste thuisduel. Een week later speelt de ploeg nog buiten de deur. Op 8 maart is HVC/SVBO in Emmen de opponent.

Gratis toegang
De wedstrijd tussen de Jongens A1 van Zwarthoed Schilders Volendam en Houten begint zondag om 15:00 uur. Voor supporters is er gratis toegang.