Administratiekantoor Runderkamp verlengt sponsoring voor 2 jaar!

Administratiekantoor Runderkamp verlengt sponsoring voor 2 jaar!

donderdag 03 december 2020

Al jarenlang is administratiekantoor Runderkamp een trouwe partner van HV KRAS/Volendam. De firmanten van het administratiekantoor zijn gewaardeerde gasten in de businessclub van HV KRAS/Volendam en hebben besloten ook de komende twee seizoenen de sponsorovereenkomst met de handbalclub te verlengen.

Penningmeester Gerard Veerman is zeer blij met de verlenging van Administratiekantoor Runderkamp: “Administratiekantoor Runderkamp is al jarenlang sponsor en soms voelt het alsof het een vanzelfsprekendheid is geworden. Ze zijn zeer betrokken bij het reilen en zeilen van onze club, maar elke keer als die samenwerking formeel verlengd wordt, is het toch een extra mooi teken van vertrouwen!”

Met hun brede kennis en jarenlange werkervaring is administratiekantoor Runderkamp een betrouwbare partner in de financiële dienstverlening. Alle diensten bieden zij op maat aan, zodat u zelf kunt bepalen wat u zelf wilt doen en wat u liever door een deskundige wilt laten uitvoeren. Met hun klantgerichte focus en hoge mate van betrokkenheid, willen zij ondernemers en bedrijven in de regio zo veel mogelijk ontlasten. Als administratiekantoor dat dicht bij de mensen staat zijn zij graag transparant, maken duidelijke afspraken en beschikken over een netwerk van zeer tevreden klanten.