Openstaande vacatures UBV

vrijdag 25 september 2020

HV KRAS/Volendam en uitzendbureau UBV zijn een unieke samenwerking aangegaan. Wanneer jij aan het werk gaat via UBV, geeft het uitzendbureau een stukje van hun rendement aan de clubkas van KRAS/Volendam. Lees hier meer over dit initiatief.

Onderstaand vind je de laatste openstaande vacatures bij UBV.

HR Adviseur of een student in opleiding

Voor een klant in Volendam zijn we op zoek naar een HR Adviseur, een student in opleiding of een kandidaat met ervaring hiermee. Het gaat om een tijdelijke functie van ongeveer 24 uur per week. Er moet voor het bedrijf een bedrijfshandleiding komen voor alle werknemers. Je gaat die procedure opstellen over de werkwijze op de werkvloer, gedragregels, anti-discriminatie regels, coronaregels en dergelijke.

Alle ins en outs worden tijdens een kennismaking gesprek uitgelegd. Werktijden zijn ook in overleg te bespreken en flexibel in te vullen.

Heb je interesse? Neem dan snel contact op met UBV via het telefoonnummer 0299-398070 of mail naar Volendam@ubv.nl.

Opperman

Het bedrijf is een jong en innovatief bedrijf op het gebied van complete gevels. Zij geloven in een nieuwe manier van bouwen; met minder partijen méér verantwoordelijkheid te nemen. Als bouwpartner nemen zij de totale verantwoordelijkheid voor de complete gevel en zorgen ervoor dat deze de uitstraling krijgt die hij verdient. Het bedrijft is ontstaan door de samenvoeging van een bouwbedrijf, metselfabriek en een timmerfabriek . Ze hebben jarenlange ervaring in deze disciplines en voeren die in eigen beheer uit. Onze projecten bevinden zich in Noord-Holland.

In deze functie ben je de belangrijkste spil op de bouwplaats. Jij ondersteunt de metselaars bij alle voorkomende werkzaamheden. Het is voor jou de sport deze metselaars voor te blijven.
Je draagt zorg voor de tijdige aanvoer van materialen en hulpmiddelen. Hiermee bepaal jij het tempo en ben je dus onmisbaar op iedere project! Om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren worden er diverse hulpmiddelen ter beschikking gesteld zoals een verreiker.

Je komt te werken in een hecht en enthousiast team die graag een stapje harder zetten voor elkaar. Binnen onze organisatie is er alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Of het nu graag om vak verbreding of doorgroeien, we gaan graag met elkaar in gesprek!

Functie eisen
• Afgeronde opleiding op minimaal niveau
• Enige ervaring in de bouw
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
• Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs en eigen vervoer
• In het bezit van VCA diploma, dan wel de bereidheid tot het behalen

Het is belangrijk dat je een echte teamplayer bent en samen met ons wilt groeien en successen wilt behalen.

Heb je interesse? Neem dan snel contact op met UBV via het telefoonnummer 0299-398070 of mail naar Volendam@ubv.nl.

Productiemedewerker in de vis

Voor een klant in Volendam zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die minimaal 3 dagen per week beschikbaar zijn. Je begint via UBV maar kan na geschiktheid over genomen worden door de klant. Je werkt volgens een rouleer systeem (afhankelijk van de bestellingen), dus het werk blijft gevarieerd op deze manier.

Werktijden zijn: 6:00 - 14:45

Je moet fysiek in orde zijn in verband met veel staand werk. Nederlands en/of Engels sprekend is een vereiste!

Heb je interesse? Neem dan snel contact op met UBV via het telefoonnummer 0299-398070 of mail naar Volendam@ubv.nl.

Bouwmarkt medewerker

Voor een klant in Edam zijn we op zoek naar een collega in een doe het zelf bouwmarkt. Je bent het aanspreekpunt voor de klant die je adviseert en waarmee je meedenkt. Je neemt bestellingen aan en handelt deze met zorg netjes af. De binnenkomende goederen worden door jou netjes op de juiste plaats in de schappen gezet.

Verkopen en klanten te woord staan vind je leuk, je hebt affiniteit met ons assortiment en je steekt graag je houden uit de mouwen. Je begint als uitzendkracht maar na aantoonbare geschiktheid kan je na 6 maanden een contract van de klant aangeboden worden.

Heb je interesse? Neem dan snel contact op met UBV via het telefoonnummer 0299-398070 of mail naar Volendam@ubv.nl.