Functie in de spotlight | Commissie Gewenst Gedrag

Functie in de spotlight | Commissie Gewenst Gedrag

maandag 23 oktober 2017

Op de achtergrond zijn ontelbaar veel mensen actief als vrijwilliger bij HV KRAS/Volendam. Van vrijwilligers die actief zijn als vertrouwenscontactpersoon tot de opbouwploeg tijdens thuiswedstrijden van de mannenselectie. Als club is het nauwelijk uit te drukken hoe belangrijk deze personen zijn. Om de verschillende functies binnen de club bekender te maken, zetten we elke week een functie in de spotlight. Daarmee kun jij als lid, ouder, fan of betrokkenen je voordeel doen wanneer je vragen hebt of goede ideeën. Elke vrijwilliger van KRAS/Volendam staat altijd voor je klaar. In de eerste editie belichten we de Commissie Gewenst Gedrag in de persoon van Wendy Bond-Stroek.

Naam

Wendy Bond-Stroek

Functie

Vertrouwenscontactpersoon van de Commissie Gewenst Gedrag.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Ik ben aanspreekpunt wanneer iemand te maken heeft met of een vraag heeft over grensoverschrijdend gedrag.

Hoe lang vervul ik deze functie al?

Sinds 2016.

Hoe belangrijk is mijn functie?

Binnen de handbalvereniging zijn alle functies van vrijwilligers belangrijk. Een vertrouwenscontactpersoon is belangrijk omdat iemand een aanspreekpunt moet hebben als er iets mis is binnen de vereniging, zodat de vertrouwenscontactpersoon daarop actie kan ondernemen.

Hoe kun je bij mij terecht?

Telefonisch en per e-mail via wendy.stroek@gmail.com. Mijn telefoonnummer vind je op de pagina 'Gewenst Gedrag' op de website van HV KRAS/Volendam.

Welk moment is mij bijgebleven?

Vanwege de vertrouwelijkheid van de functie kan ik hier niets over zeggen. Gelukkig wordt er niet vaak een beroep gedaan op de vertrouwenscontactpersoon. Ik hoop dat dit ook betekent dat er binnen de vereniging nauwelijks grensoverschrijdend gedrag plaats vindt