Geen tijd om te wennen in de BENE-League

vrijdag 14 september 2018

HV KRAS/Volendam krijgt morgen geen tijd om warm te draaien in de BENE-League. De ploeg van trainer Peter Portengen begint het nieuwe seizoen met een absolute kraker in Sittard tegen OCI-Lions.

Lions
OCI-Lions is nagenoeg intact gebleven en heeft ook weer goed versterkt met kwalitatief sterke spelers. Daarnaast is Lions onlangs een ronde verder gekomen in de EHF Cup. Zij zullen dus met een goed gevoel aan de wedstrijd tegen de Volendammers beginnen.

Volendam
Aan KRAS/Volendam dus de taak om ervoor te zorgen dat Lions niet hun eigen spelletje kan spelen. Met nieuwe spelers als Zarko Curic, Florent Bourget, Sander Visser, Robin Jansen en het vertrek van Sonni de Jonge, Maurits van Buren en Jan Jozef begint Volendam met veel nieuwe gezichten aan het seizoen. De heren hebben een voorbereiding gehad met veel wedstrijden en zijn goed aan elkaars spel gewend geraakt. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden in de Stadssporthal in Sittard. De wedstrijd wordt gespeeld op 15 september in Sittard om 19.00 uur.

Livestream
Via de volgende link kun je zaterdag vanaf 19:00 de livestream van onze wedstrijd bekijken! Livestream OCI-Lions VS KRAS/Volendam