UBV blijft verbonden aan vereniging

donderdag 05 december 2019

UBV Uitzendbureau is al jaren onlosmakelijk verbonden aan HV KRAS/Volendam. Niet alleen draagt UBV als sponsor zijn steentje bij, ook is het erg betrokken bij de vereniging. Onlangs verlengde het Volendamse bedrijf zijn verbintenis en pronkt het sinds kort ook op het presentatietenue van Garage Kil/Volendam.

Als onderdeel van de Succes Holding B.V. was de link met KRAS/Volendam al snel gemaakt. “Dan word je eigenlijk vanzelf wel sponsor”, vertelt Pim Ligthart. De vestigingmanager van UBV is zelf een voormalig speler van KRAS/Volendam en bleef na zijn actieve handbalcarrière nauw betrokken bij de vereniging. Zo was de geboren Amsterdammer een jeugdtrainer en is hij inmiddels al jarenlang de teambegeleider en assistent-trainer bij het eerste damesteam.

“Je kunt dus wel stellen dat ik er middenin zit”, vertelt Ligthart. “Het is heel leuk om er mee bezig te zijn en als assistent-trainer kon een sponsorschap eigenlijk niet uitblijven. We zijn vier jaar geleden dan ook begonnen met de ondersteuning van het dameshandbal. Bij de verlenging van het contract hebben we gekeken naar de mogelijkheden en toen kwam het presentatieshirt in beeld.”

Ligthart maakte als lid van de staf deel uit van een team dat opklom naar de Eredivisie. “Het harde werken en trainen werpt zijn vruchten af. Mede daardoor kunnen we het niveau al aardig aan. Daarnaast hebben een aantal Volendamse meiden de laatste jaren een goede ontwikkeling doorgemaakt. Aan de hand van de ervaren speelsters hebben zij grote stappen gezet. Het team is nu wat veranderd, maar de saamhorigheid en wil om te groeien is gebleven.”

Meer uit de samenwerking
De groei van het Volendamse dameshandbal biedt ook voor UBV extra mogelijkheden. “We krijgen er extra zichtbaarheid door in de regio. Dit biedt ons ook de mogelijkheid om meer uit de samenwerking met de vereniging te halen.”

KRAS/Volendam en UBV werken al jaren op een unieke manier samen. Niet alleen is UBV - een organisatie uit het eigen dorp - een sponsor van Garage Kil/Volendam en een zusterbedrijf van Succes Schoonmaak, maar ook is een unieke sponsorconstructie. Want wanneer jij aan het werk gaat via UBV, betaalt UBV een stukje van hun rendement aan de clubkas van KRAS/Volendam. Lees hier meer over dit initiatief.

De laatste vacatures bij UBV worden regelmatig gedeeld op de website en sociale kanalen van KRAS/Volendam. Benieuwd naar de laatste updates? Klik dan hier.

Benieuwd naar andere aanbiedingen van UBV? Klik hier om naar de website te gaan.